Flip is in Engeland
Hallo lieve jongens en meisjes,
Gisteren ben ik na héééél lang reizen eindelijk in Engeland aangekomen.
We zijn met de boot geweest en met de bus én ook nog eens met de trein. Ik heb allemaal foto's!
Ik was wel een beetje moe hoor gisteren, we hadden zo veel meegemaakt. Toen we vertrokken met de bus, hadden we twee plaatsen te weinig in de bus! Maar gelukkig kon de buschauffeur ons helpen met stoelen erbij te zetten. PFIEW, dat is gelukt!
Op de boot was echt héél spannend, de boot ging heen en weer door de golven. Gelukkig ben ik niet zeeziek geworden!
Gisterenavond was ik best wel moe, dus toen heb ik heel goed kunnen slapen.
Vandaag is ook een heel drukke dag geweest. We zijn in een grote stad geweest. Deze stad heet Londen. Er waren heel veel mensen en het was er heel erg druk. We zijn ook in de metro geweest, weten jullie wat dat is? De metro is een soort trein, maar dan onder de grond. Als je door de raampjes kijkt, is het er ook heel erg donker. Dat vond ik ook wel heel erg spannend hoor! Maar ik durfde wel al helemaal alleen te zitten! Kijk maar eens op de foto.
Vanmiddag zijn we naar een school gegaan. We hebben daar allemaal kinderen hard zien werken. Ik heb zelfs meegedaan aan een gymles.
De kinderen hebben me ook al nieuwe woordjes geleerd! Wil je ze weten?
one, two, three, four, five, six, seven, eight, nine, ten. Weten jullie wat voor woordjes dit zijn?
JA! Ik was aan het tellen! Kunnen jullie dat ook?
De foto's kun je ook nog allemaal zien, dus ga maar vlug eens kijken.
Ik ga nu snel naar bedje toe, want morgen wordt weer een heel drukke dag met veel avonturen.
Tot morgen!
groetjes,
Flip
Nou nou nou Flip, wat een avontuur. Spannend zo alleen in de metro. Ik ben benieuwd wat je morgen allemaal gaat meemaken. Heel veel plezier, ook voor al je juffen. Ik kijk uit naar nieuwe verhalen en foto's. Tot de volgende keer.