flipinengeland.reismee.nl

Flip in Engeland, dag 3

Hallo lieve kinderen,

Vandaag heb ik weer een heel drukke dag gehad. We waren allemaal heel erg vroeg opgestaan om naar een school toe te gaan. Om te kijken hoe de kindjes daar werken. We waren met z'n allen lekker aan het wandelen, maar er was een probleempje! We konden de school niet vinden! We waren al veeeel te laat, dus we moesten helaas de school bellen dat we niet meer konden komen. Dat vond ik wel heel erg jammer!

We zijn toen de grote stad weer ingegaan. we hebben heel veel mooie gebouwen gezien en we zijn in heel veel winkels geweest.

Vanmiddag gingen we wel naar een school toe. We kregen van de 'baas' van de school lekkere boterhammetjes en wat fruit.

Daarna zijn we bij de kinderen gaan kijken. Ze waren lekker aan het werken in de klas, ik mocht ook lekker mee doen. Ik heb sommetjes gemaakt, met de kinderen getekend en een boekje gelezen. Dat vond ik wel heel erg leuk!

De kinderen hebben me ook weer nieuwe woordjes geleerd!

Dog, Cat, Mouse, Elephant, Fish, Squirrel.

Weten jullie wat die woordjes betekenen? Die laatste is wel heel erg moeilijk!

Daarna zij we weer de stad in gegaan om nog wat mooie gebouwen te bekijken. Ze hebben daar ook hele hoge toren met een grote klok!

We zijn daarna naar een groot park geweest en weet je wat ik daar heb gezien? Een squirrel! Jaaaaa, een eekhoortje. Die was echt heel lief!

Daarna zijn we weer met de metro naar huis gegaan. Nu ga ik lekker slapen, want het was een heel vermoeiende dag!

Er staan ook weer foto's op de site, kijk maar snel!

Tot morgen lieve kindjes

Groetjes van Flip

P.S.

Ik begin jullie toch wel een beetje te missen!