Flip in Engeland, laatste dag
Hallo lieve kinderen,
Daar ben ik weer. Vandaag was ook weer een heel drukke dag!
Vanochtend zijn we naar een heel leuke school geweest. 2 mensen die daar les gaven, kwamen uit Nederland! Dat was grappig, we konden dus gewoon Nederlands met ze praten.
Het was heel leuk op de school, we hebben de kinderen verteld over het snoep dat we in Nederland eten, zoals stroopwafels en drop. We hebben alle kinderen een dropje gegeven dat ik meegenomen had, ze vonden het helemaal niet lekker! Gek he?!
Daarna hebben we een rondleiding gekregen langs het olympische terrein, hier worden de Olympische spelen gehouden deze zomer! Weten jullie wat dat is? Deze zomer gaan heel veel sporters daar hun eigen sport doen, bijvoorbeeld zwemmen of paardrijden of volleyballen!
We hebben weer allerlei mooie gebouwen gezien vandaag. Je kunt straks op de foto's zien wat voor gevaarlijke dingen ik weer gedaan heb vandaag.
Morgen moeten we jammer genoeg alweer terug naar huis, maar ik vind het ook wel weer fijn. Ik kan niet wachten om dinsdag weer naar school toe te komen! Ik heb jullie best wel gemist!
En morgen mag ik weer op de boot, dat vind ik wel weer spannend!
Heel veel groetjes en Engelse knuffels!
Flip